Workshop

“God only knows four words. Come dance with me. Come. Dance.”- Hafiz

 

Hoe zou het zijn als je je helemaal vrij zou voelen en zou leven vanuit je hart? Ontdek het in de online podium voor je hart workshop! 

In deze workshop duiken we in de wondere wereld van jouw hart. We maken gebruik van embodied movement, yoga, dans, meditatie, rituelen en creatieve oefeningen. Hierbij betrekken we de natuurlijke cyclus van het jaar en de kracht en inspiratie die iedere fase van groei ons te bieden heeft.

De podium voor je hart workshop is voor iedereen met een kloppend hart. Je hoeft geen ervaring te hebben met of goed te zijn in meditatie, dans of iets anders.

 

 

In deze workshop krijg je voeling met wat er voor jou echt toe doet en maak je bewust plaats voor de kracht die de winter ons te bieden heeft. Zodat je podium kunt geven aan je hart!

31 oktober

~ Samhain edition ~

Overal in de wereld worden overleden dierbaren in deze tijd van het jaar extra geëerd. De Azteken en Maya’s kenden bijvoorbeeld al een uitgebreide dodenverering die nog ieder jaar gevierd wordt met Días de los Muertos. 

Maar ook in Noord-Europa kennen we deze traditie als Samhain,  Allerzielen en uiteindelijk verbasterd in Halloween. Samhain markeert het begin van de winter en het Keltische nieuwjaar dat op deze nacht begint.

Op 31 oktober staan we tijdens de online workshop stil bij het begin van de donkerste dagen van het jaar. Hoe kunnen we de donkere dagen van het jaar benutten? Welke schatten heeft deze fase van verstilling en naar binnen gaan ons te bieden? Hoe kan zij dienen als voedingsbodem voor de volgende fase van groei? Dit zijn de elmenten waarmee we gaan werken:

 

een vertelling

yoga en verstilling

meditatie en journaling

rituelen

delen en ontmoeten

 

 

Dit zeiden anderen over de workshop

 

  • "Ik voel me blij, gelukkig en vrij."

    Levana na de workshop
  • "Ik heb meerdere keren meegedaan met de Podium voor je hart workshops van Kirsten. Zowel op locatie als online en beide werkten heel goed. Elke workshop was een verrassing, steeds iets anders, altijd opnieuw een cadeautje. Kirsten werkt met mooie meditaties, lekkere dansmuziek, leuke creatieve uitingen en bij het seizoen passende rituelen. Een Podium voor je hart workshop is een kleine reis die je dichter naar jezelf brengt waardoor er meer ruimte komt voor je eigen gevoel, je dromen, je hart. Alles wat er naar boven komt mag er zijn en die ruimte geeft Kirsten ook. Daarnaast is Kirsten vol enthousiasme en dat maakt het tot een hele leuke workshop!"

    Sabine over de Workshops
  • "Zonder enig idee te hebben van wat het zou betekenen om podium te geven aan mijn hart (en met lichte zenuwen en een brok in mijn keel) stapte ik binnen bij de online workshop. 2,5 uur later, na wat tranen, prachtige inzichten en een heleboel verbondenheid, wist ik precies wat het is. Thuiskomen bij jezelf, de flow weer voelen en een stukje dichter bij mijn authentieke zelf zijn."

    Shirley over de Online Podium Voor Je Hart Workshop

Wil jij ook podium geven aan je hart? Koop dan nu jouw kaartje!

 

Wanneer:

31 oktober van 10:00 – 12:30 uur

 

Dit krijg je:

Voorafgaand aan de workshop ontvang je een mail met een liefdevolle opdracht om je intentie te zetten voor de workshop

Een helend ritueel, oefeningen en meditaties

Een veilige ruimte die plek biedt aan alles wat er in jou leeft

Na afloop heb je toegang tot een online omgeving  met aanreikingen en opnamens van de meditatie om thuis nog eens na te luisteren

 

Na de workshop: 

Heb je rust in je hoofd

Voel je connectie met je lichaam

Ervaar je verbinding met je eigen verlangens en behoeften

Herken je in welke fase van groei jij je nu bevindt en wat hierin heilzaam is voor jou

 

Investering in jezelf

early birds tot 1 oktober €27,-

regulier €35,-

 

Koop hier jouw kaartje voor de workshop!

Yes, ik doe mee!