The Circle of Life

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom in The Circle of Life!

The Circle of Life is een holistic coachings-programma waarin we je uitnodigen tot Reflectie & Selfcare.

‘The Circle of Life’ is als een retreat. Je trekt je (maandelijks) even terug uit je dagelijkse beslommeringen. Om te verbinden met jezelf. Om thuis te komen. Om te reflecteren & op te laden en vanuit die plek weer naar buiten te treden. Heel bewust. Zaadjes te planten en voeding te geven aan dat wat er in jouw borrelt. Een stem te geven aan dat wat er in jou speelt. Om te (leren) luisteren naar jouw hart en te leven vanuit jouw pure essentie.

Ieder seizoen vormt een nieuwe circle waarin we delen, integreren en inspireren. Elke maand komen we samen om jouw intenties en natuurlijke ritme kracht bij te zetten. We maken gebruik van embodied movement, yoga, meditatie, rituelen en creatieve oefeningen. Hierbij betrekken we de natuurlijke cyclus van het jaar en de kracht en inspiratie die iedere fase van groei ons te bieden heeft. Zo hou je voeling met jezelf en jouw wensen voor 2021.

 

❍ 4 Circles per jaar 

❍ Deelnemen aan 1 of meerdere Circles 

❍ Per Circle 3 maandelijkse online mini-retreats

❍ 2 Een-op-een coaching sessies per Circle (1x met Helene, 1 x met Kirsten)

❍ Een besloten Facebook-groep met extra inspiratie en ruimte om te delen met anderen

❍ Met embodied movement, yoga, meditatie, visualisatie en eigentijdse rituelen, in verbinding met de seizoenen en de maan

 

The Circle of Life is voor iedereen met een kloppend hart. Je hoeft geen ervaring te hebben met of goed te zijn in meditatie, yoga of iets anders. Je bent welkom!

 

 

Join The Circle of Life!

Ja, ik schrijf mij in!

In The Circle of Life krijg je voeling met wat er voor jou echt toe doet en maak je bewust plaats voor de kracht van jouw natuurlijke ritme

 

 

 Cirkel van het eerste kwartier

januari februari ❍ maart 

vernieuwen – koesteren – ontkiemen

In de donkere dagen van het jaar wordt het nieuwe begin geboren dat in stilte rijpt voordat het mag ontkiemen in de lente. In de cirkel van het eerste kwartier schenken we aandacht aan de stille creatiekracht van de winter en de overgang naar een nieuwe tijd.

We tunen in op wat jij dit jaar vorm wilt geven vanuit je hart. We geven plek aan vernieuwing, het koesteren van het prille begin en het ontkiemen van het nieuwe in jou(w leven). Dit zijn de elementen waarmee we gaan werken:

 

vertellingen

yoga en verstilling

meditatie en journaling

rituelen

delen en ontmoeten

 

 

‘The Circle of Life’ is nieuw en tegelijkertijd is het iets heel bekends. 
Het brengt je thuis en in verbinding met alles om je heen. 
Het hoort bij jouw leven. Het is jouw leven. Het is hét leven. Met alles wat daarbij hoort. En het delen van het leven en de ervaringen die daarbij komen, dat verbindt ons.

 

 

Een uniek programma

The Circle of Life is naast een online Retreat en groepsprogramma tegelijkertijd een persoonlijk coachingtraject. Zo bundelt The Circle of Life de kracht van samen verbinden en groeien in bewustzijn naar een leven vanuit je hart met volledig op jou afgestemde coaching. Zo geef je jezelf niet alleen waardevolle momenten van reflectie & opladen, maar ook bekrachtigende guidence bij het vormgeven van een authentiek leven vanuit jouw pure essentie.

Onze intenties voor jou:

Rust in je hoofd

Connectie voelen met je lichaam

Verbinding ervaren met je eigen verlangens en behoeften

Verbinding ervaren met anderen

Vertrouwen in je eigen intuïtie

Herkennen in welke fase van groei jij je nu bevindt en wat hierin heilzaam is voor jou

Vormgeven van jouw wensen op je eigen natuurlijke ritme

Plezier en levensvreugde ervaren in jouw dagelijks leven

Stap in The Circle of Life!

 

Data en locatie:

Online mini-retreats:

Cirkel van het eerste kwartier: 31 januari, 27 februari en 28 maart

20.00 – 21.30 uur

(data van de andere 3 cirkels worden naar aanloop van iedere cirkel bekend gemaakt)

Een-op-een coaching sessies:

online of indien mogelijk op locatie (in het bos of praktijkruimte in Utrecht) en op afspraak met Helene en Kirsten

 

Investering:

Omdat dit een pilot is hebben we besloten om (eenmalig) op basis van donatie te werken. Je betaalt wat jij wilt en kunt (vanuit je hart). Voel je dat jij erbij wilt zijn? Doe dan mee met de drie aankomende sessies. Na afloop krijg je van ons een betaallink waarin je zelf invult wat je de sessies waard vindt en kunt betalen. Of het nu 10 of 100 euro is.

 

Dit krijg je:

❍ Een mail voorafgaand aan de Circle met een liefdevolle opdracht om je intentie te zetten 

❍ 3 maandelijkse online mini-retreats

❍ Sessies vol met embodied movement practice, yoga, meditatie, visualisatie en eigentijdse rituelen, in verbinding met de seizoenen en de maan

❍ Een veilige ruimte die plek biedt aan alles wat er in jou leeft

❍ Een community waarin je met 12 andere deelnemers samen op loopt

❍ Een besloten Facebook-groep met extra inspiratie en ruimte om te delen met anderen tussen de circle bijeenkomsten

❍ Na afloop heb je toegang tot een online omgeving  met aanreikingen en opnamens van de meditatie om thuis nog eens na te luisteren 

 

Extra Coaching Sessie:

Wil je meer verdieping en persoonlijke guidence om jouw ontwikkeling dit jaar kracht bij te zetten? Dan bieden we je een extra een-op-een coaching sessie aan met Helene of Kirsten. De pilotprijs hiervoor is €50 (reguliere prijs €97).  

 

Beperkt plek!

Om de kwaliteit van de Circle bijeenkomsten te waarborgen is er slechts plek voor 12 deelnemers. Wil je zeker zijn van jouw plek in de 4 Circles, schrijf je dan in voor een Full Year Membership.

 

Join The Circle of Life!

Ja, ik schrijf mij in!

Over ons

 

 

Helene Bruins

Yogadocent en moeder van 3 prachtige jongetjes | Oprichter De Yogaschool Utrecht | Initiator helenebruins.nl; platform voor yoga

Ik woonde en werkte voor een grote corporate in China. Naar de maatstaven onze maatschappij  had ik het ‘gemaakt’. Toch voelde ik me niet thuis in het leven dat ik zelf had gecreëerd. In Shanghai kwam ik in aanraking met yoga en daarmee is een wereld voor mij open gegaan. De ruimte en lichtheid die ik na een yogales ervaarde in mijn hoofd en mijn lichaam, het was bizar. Na 3 jaar zei ik mijn baan op en dompelde mij in Bali volledig onder in de wereld van yoga. Terug in Nederland richtte ik De Yogaschool Utrecht op. Onlangs lanceerde ik helenebruins.nl.

Met mijn platform bied ik tools en cursussen (on- en offline) voor yoga en meditatie en hoe je deze in je dagelijks leven kunt toepassen. Daarnaast begeleid en stimuleer ik mensen in bewustwording en het leven vanuit je hart.

Want alleen als je connectie maakt met jezelf, als je je eigen huis bewoont, als je kan leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd, dan ga je stralen!

Kirsten van den Berg

Coach, trainer, yoga- en meditatiedocent | Oprichter podiumvoorjehart.nl

Via yoga kwam ik op het pad van meditatie, mindfulness, heartfulness en mediumschap. Ik inspireer je met heel veel liefde om te gaan leven vanuit je hart.

Dat dit niet altijd even makkelijk is weet ik als geen ander. Stap voor stap gooide ik het roer om; van jurist naar yoga- en meditatiedocent, coach en trainer.

Iedere dag leer ik meer te vertrouwen op mijn gevoel, mijn sensitiviteit in te zetten als kracht en podium te geven aan mijn hart. En daar moedig ik ook jou graag toe aan!

 

Join The Circle of Life!

Ja, ik schrijf mij in!