Coaching

Wil jij:

Meer innerlijke rust?

Meer energie hebben?

Meer plezier ervaren?

Meer zelfvertrouwen?

Doen wat je blij maakt?

Expressie geven aan jezelf?

Een leuker leven waarin je het pad volgt dat écht bij jou past?

Wil jij leven vanuit je hart?

Dan ben je op de juiste plek!

 

Coaching bij Podium voor je hart helpt je bij het vormgeven van een leven waarin je jouw eigen pad durft te volgen zodat je geluk en innerlijke rust ervaart.

Soms voelt dat ver weg. Als je vast loopt of al een tijdje niet meer je eigen bron van energie en enthousiasme ervaart, word je uitgenodigd om te onderzoeken wat je nodig hebt.

Coaching helpt je om de nodige inzichten op te doen en de verbinding te maken met je hart(ewensen). Door samen te onderzoeken wat je nodig hebt om weer te kunnen leven vanuit je hart, zet je jouw groeiproces actief in gang, waardoor je verder komt.

Voor wie is coaching bij Podium voor je hart? 

Voor wie even vast is gelopen of simpelweg meer innerlijke rust en geluk wil ervaren. Bijvoorbeeld bij het ontdekken welk werk bij je past, het omgaan met angst-, stress of burn-out klachten, hooggevoeligheid of spirituele vragen.

Welke rol speelt het podium?

Je hoeft geen podium ambities of -ervaring te hebben. Podium voor je hart wil zeggen dat je jouw hart voorop stelt. Het podium staat daarbij symbool voor jouw leven. Als je jouw leven zou zien als een podium, wat zou jouw hart daar dan op willen laten zien? Heb je wel aspiraties om op een fysiek of figuurlijk podium te staan? Gaaf, dan gaan we ook daar mee aan de slag!

Wat kan ik verwachten?

Tijdens een coaching sessie krijg je inzicht gevende vragen en opdrachten en gaan we aan de slag met tools zoals meditatie, visualisatie, schrijven, tekenen, yoga en reiki. Ik geloof dat iedereen in 3 stappen podium kan geven aan z’n hart: basis in balans, afstemmen op je hart en podium geven aan je hart. Lees hieronder welke stap het beste aansluit bij jouw huidige fase van groei.

 

Ontdek welke stap jij nú kunt zetten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Basis in balans

Leven vanuit je hart begint bij een stevige basis. De eerste stap op weg naar het podium geven aan je hart is dan ook het vinden van balans tussen lichaam en geest. In deze module krijg je krachtige tools om in balans te komen en te blijven.

 

Voor wie:⁠
Voor iedereen die wel wat meer balans en energie kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij stress- en/of burn-out klachten en hooggevoeligheid.⁠


In deze module:⁠
⋒ Leer je jouw specifieke stress signalen herkennen⁠

⋒ Ga je jouw eigen grenzen beter leren kennen en respecteren ⁠

⋒ Leer je wat jou helpt om op tijd te ontspannen

⋒ Leer je hoe je jouw energie in balans kunt brengen en houden ⁠

⋒ Ontdek je de kracht van yoga, meditatie en reiki

⋒ Ga je meer in contact komen met jezelf ⁠

Hoe:⁠
We gaan aan de slag met inzicht gevende coaching vragen, ervaringsgerichte oefeningen, meditaties, yoga en reiki.⁠

Ben jij op zoek naar meer balans en energie? Blijf er niet mee rond lopen. Het kan écht anders! Maak een gratis kennismakingsafspraak.⁠

 

#selfcare | #stressmanagement | #energiebalans | # yoga | #meditatie | #reiki 

 

Ja, ik wil in balans komen en blijven!

Boek deze module

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afstemmen op je hart 

In deze module ga je afstemmen op je hart. Iedere diepgaande verandering komt immers van binnenuit. In deze module maak je contact met je diepste wensen, transformeer je de blokkades die je nu nog tegenhouden en ga je weer vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Door af te stemmen op je hart ga je richting en kracht geven aan jouw creatievermogen en krijg je weer voeling met wat jij hier te doen hebt!⁠⁠


Voor wie:⁠
Voor iedereen die de stem van z’n hart beter wil leren verstaan, meer wil varen op z’n intuïtie en aan de slag wil met het transformeren van innerlijke blokkades.⁠

In deze module:⁠
⋒ Ga je jouw binnenwereld verkennen en afstemmen op je hart⁠

⋒ Breng je bewustzijn naar wat jou (nog) weerhoudt om te leven vanuit je hart⁠

⋒ Leer je hoe je plek kunt geven aan je emoties en jouw pijnpunten kunt gebruiken als ingang tot transformatie

⋒ Ontwikkel je de mindset die je wél verder brengt⁠

⋒ Ga je je verbinden met je hartewensen

⋒ Leer je (weer) varen op je intuïtie⁠

Geef je kracht aan jouw innerlijke creatievermogen ⁠

Hoe:⁠
We gaan aan de slag met inzicht gevende coaching vragen, ervaringsgerichte en creatieve oefeningen zoals tekenen, visionboarding en journaling, ontwikkelen van je intuïtie, meditaties en (self) healing. ⁠


Wil jij nog meer afstemmen op je hart en je wereld van binnenuit veranderen door je innerlijke transformatiekracht te activeren? Maak een gratis kennismakingsafspraak.⁠

 

#persoonlijkeontwikkeling | #bewustzijn | #transformatie | #mindsetwork | #selfcare | #healing | #intuïtieveontwikkeling 

 

Ja, ik wil afstemmen op mijn hart!

Boek deze module

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podium geven aan je hart 

Nadat je een stevig fundament hebt opgebouwd en je innerlijke creatiekracht hebt aangeboord, is het tijd om handen en voeten te geven aan jouw dromen. Oftewel om podium te geven aan je hart!

Voor wie:⁠
Deze module is voor degene die handen en voeten wil geven aan z’n dromen. Voor wie zichzelf zichtbaar wil maken. Voor degene die zijn kwaliteiten en verhaal niet alleen wil kennen maar ook wil kunnen delen. ⁠

In deze module:⁠
⋒ Vind je jouw manier van expressie geven aan jezelf⁠

⋒ Ga je meer doen van wat je blij maakt ⁠

⋒ Geef je jouw creativiteit weer de ruimte

⋒ Leer je jouw kwaliteiten en verhaal kennen en delen⁠

⋒ Leer je jezelf zichtbaar te maken en je podium te pakken

⋒ Ontwikkel je zelfvertrouwen

⋒ Ga je handen en voeten geven aan je dromen! 🙌⁠


Hoe:⁠
We gaan aan de slag met het opbouwen van je zelfvertrouwen door te experimenteren met kleine en grote dromen, door te werken aan storytelling en jouw personal brand en het delen van jouw aanbod of verhaal op een voor jou toepasselijke manier.⁠

Wil jij eindelijk gaan doen waarvoor je hier bent gekomen en jezelf zichtbaar maken? Ik help je met een enorme bak liefde en enthousiasme én met mijn ervaring als communicatieadviseur, personal branding specialist en coach om nu eindelijk die stappen te zetten naar het podium voor je hart!⁠


Maak een gratis kennismakingsafspraak.⁠

 

#volgenvanjehart | #dromendurvendoen | #storytelling | #zichtbaarheid | #creatieveexpressie

 

Ja, ik wil podium geven aan mijn hart!

Boek deze module

Over mij

Mijn naam is Kirsten van den Berg. Ik heb een passie voor het begeleiden van mensen bij hun innerlijke processen én op het podium staan. Met podium voor je hart combineer ik beide en inspireer ik je graag om ook podium te geven aan je hart.

Ik ben nuchter, praktisch ingesteld en tegelijktertijd spiritueel en hooggevoelig. Ik ken de uitdagingen hierin persoonlijk en zie het als levenskunst om uitdagingen te transformeren tot kracht. Daar nodig ik jou ook graag toe uit.

Naast Podium voor je hart werk ik als communicatieadviseur bij de Samenwerkende Gezondheidsfondsen en geef ik persoonlijk leiderschapstrainingen binnen het bedrijfsleven. Eerder werkte ik als loopbaancoach bij Randstad. Ik heb onder meer een NOBCO gecertificeerde Coaching opleiding gevolgd tot Equine Assisted Coach. Op verzoek kunnen coaching sessies met behulp van paarden ingezet worden.

Visie

 

Coaching bij Podium voor je hart gaat uit van een holistische benadering waarbij jouw innerlijke wijsheid en je intuïtie voorop staan. Holistisch betekent dat alles met elkaar verbonden is; lichaam, mind, ziel, natuur en omgeving. Ik ben daarom als coach én praktisch én spiritueel ingesteld.

Ik put graag inspiratie uit verschillende tradities en stromingen waaronder Sjamanisme en Positieve Psychologie. In mijn coaching sessies en trainingen maak ik gebruik van verschillende tools en methodieken waaronder Meditatie, Mindfulness, Creatieve Therapie, Systemisch Werk, Voice Dialogue en Transactionele Analyse.

Ik snap dat je eerst wilt voelen of een coaching sessie met mij iets voor jou is. Daarom kan je vrijblijvend gratis kennismaken.

Wat je van mij als coach mag verwachten

 

Coaching sessies zijn vertrouwelijk. Niemand behalve jij en ik weten dat jij een coaching sessie bij mij volgt of wat er in de sessies aan bod komt.

Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om jouw integriteit te respecteren. Dit doe ik door geen oordeel te hebben, je grenzen en wensen te respecteren en je eigen zelfredzaamheid te eerbiedigen. Dit betekent dat ik mijn uiterste best doe om jouw leerervaring niet in te kleuren met mijn eigen visie, tenzij je hierom vraagt en dit bijdraagt aan jouw groeiproces.

Jouw gevoel van veiligheid is voor mij een voorwaarde om samen te kunnen werken. Mijn intentie is om je een veilige ruimte te bieden waarin je er mag zijn met alles wat je bent, denkt en voelt. Jouw feedback, zowel positief als negatief, is ten alle tijde welkom.

Sommige groeiprocessen vragen om een meer specialistische begeleiding. Je mag er op vertrouwen dat ik mijn best doe zo goed mogelijk in te schatten of coaching de juiste inzet is en of je bij mij op de juiste plek bent. Mocht dit niet zo zijn dan zal ik je zo mogelijk doorverwijzen.

Praktijkruimte

 

Coaching sessies vinden ofwel plaats in de studio van De Yogaschool Utrecht in het centrum van Utrecht of buiten in het bos of een andere fijne plek, afhankelijk van wat passend is voor de sessie.

 

3 modules voor iedere stap op weg naar het podium voor je hart

 

Ben jij er klaar voor om grote stappen te maken en écht te gaan leven vanuit je hart? Volg dan het Complete Podium voor je hart-programma. Je krijgt hierbij volledig op jou afgestemde tools en support bij het vormgeven van een leven vanuit jouw hart!

Wil je jouw hartemissie en groeiproces een korte maar krachtige boost geven? Dan is het Mini Podium voor je hart-programma perfect voor jou.

Wil jij specifiek aan de slag met het vinden van jouw balans, afstemmen op je hart of expressie geven aan jezelf en het vormgeven van je dromen? Kies dan voor een specifieke Module of boek een losse Coaching Sessie.

Losse coaching sessie €79,-

❍ 1 individuele coaching sessie

❍ Keuze uit een van de modules

❍ Volledig afgestemd op jouw specifieke vraag

* Een sessie duurt 60 minuten. Bij uitloop betaal je €19,75 per kwartier extra.

Module 1 | Module 2 | Module 3 €237,-

❍ Eén volledige module, keuze uit een van de drie modules

❍ 3 individuele coaching sessies

❍ Deep dive in de module en het levensgebied waar jouw ontwikkelvraag ligt

❍ In 3 sessies een stevige transitie en verankering van jouw ontwikkeling op het levensgebied van jouw huidige proces

* Een sessie duurt 60 minuten. Bij uitloop betaal je €19,75 per kwartier extra.

Mini Podium voor je hart programma €237,-

❍ 3 individuele coaching sessies

❍ Iedere module 1 sessie: Basis in balans + Afstemmen op je hart + Podium geven aan je hart

❍ Krachtige boost om weer in contact te komen met jezelf en podium te geven aan je hart

* Een sessie duurt 60 minuten. Bij uitloop betaal je €19,75 per kwartier extra.

Complete Podium voor je hart programma €711,-

❍ 9 individuele coaching sessies

❍ Via 3 modules naar een leven vanuit je hart

❍ Inclusief stress-, emotieregulerings- en energiemanagement tools, inzichtgevende vragen, persoonlijke healings, meditaties en bekrachtigende (creatieve) oefeningen

❍ In balans, vanuit je kern podium geven aan je hart!

❍ De meest complete keuze voor een diepgaande transitie naar een leven vanuit je hart

* Een sessie duurt 60 minuten. Bij uitloop betaal je €19,75 per kwartier extra.

Ja, ik wil podium geven aan mijn hart!

Ik gun mezelf deze verandering!