Zakelijk

“Success isn’t about how much money you make. It’s about the difference you make in people’s lives.” – Michelle Obama

Coaching

Podium voor je hart biedt coaching voor medewerkers en leidinggevenden bij:

persoonlijke effectiviteit
loopbaan vraagstukken
stress management en burn-out klachten
persoonlijk leiderschap

In een coachingtraject onderzoeken we de kern van het vraagstuk en stippelen we een concrete route uit om het gewenste doel te bereiken. Coaching vanuit Podium voor je hart kenmerkt zich door oprechte interesse, openheid en vertrouwen, waardoor mensen zich gezien en gehoord voelen en we snel tot de kern komen.

Advies

Voor het creeëren van sterke resultaten zijn een heldere visie en strategie noodzakelijk. Het formuleren hiervan is meer dan het bepalen van richting. Het is een middel om de individuele krachten waaruit de organisatie bestaat te verenigen. In een strategisch adviestraject verstevigen we het fundament waarop uw organisatie kan bouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Over Kirsten van den Berg

Stap voor stap gooide ik het roer om; van jurist naar coach, trainer en adviseur. Als dochter uit een ondernemersnest ben ik daarnaast van jongs af aan geïnteresseerd geweest in organisaties. Wat is de essentie van een organisatie? Hoe kan leiderschap bijdragen aan werkgeluk? Wat is het recept voor succesvolle samenwerking en resultaat? Ik geloof dat wat hartgedragen is floreert en inspireer graag tot het vinden van verbinding die hiervoor nodig is.

Vanuit verbinding, openheid en een nieuwsgrierige blik weten mensen zich door mij gezien en gehoord, waardoor we snel tot de kern komen. Mensen die met mij samenwerken kennen mij als creatief, ondernemend, strategisch scherp, enthousiasmerend en betrokken. Ik houd ervan om samen mooie doelen te bereiken en plezier te hebben op de weg daar naartoe.

Eerder werkte ik als loopbaancoach bij Randstad. Op dit moment werk ik hier tevens als branding specialist waarbij ik communicatieadvies en begeleiding geef aan mensen die een nieuwe stap willen maken in hun loopbaan of de overstap willen maken naar zelfstandig ondernemerschap.