Workshops

Hoe zou het zijn als je je helemaal vrij zou voelen en zou leven vanuit je hart? Doe mee aan de online podium voor je hart workshop! Samen gaan we ons hart ontdekken, ontmoeten en spelen. 

En dat gewoon in je eigen woonkamer! Kan dat? Ja, dat kan! Deze workshop is namelijk niet zoals alle andere online webinars. In de Online Podium Voor je Hart Workshop gaan we dansen, bewegen, ontmoeten en beleven. We duiken in de wondere wereld van jouw hart en diepen de wijsheid op uit plekken die je nog niet ontdekte en gaan creatief aan de slag.

Volgende Online Podium Voor Je Hart Workshop op 21 juni 2020 van 10:00 – 12:30 uur. Nu open voor inschrijving!

Is deze workshop iets voor mij?

Weet je misschien nog niet zo goed hoe leven vanuit je hart eruit ziet, maar wil je wel meer plezier, liefde en creativiteit in je leven? Of weet jij juist heel goed hoe je podium kan geven aan je hart en wil je graag opnieuw geïnspireerd worden?

Deze workshop is voor iedereen die wil leven vanuit zijn of haar hart en zin heeft in een bak positieve vibes!

Moet ik al ervaring hebben met mediteren, kunnen dansen… of creatief zijn?

Nee hoor.

Deze workshop is voor iedereen met een kloppend hart!

Benieuwd hoe anderen de workhop ervaren?

‘Zonder enig idee te hebben van wat het zou betekenen om podium te geven aan mijn hart (en met lichte zenuwen en een brok in mijn keel) stapte ik binnen bij de online workshop. 2,5 uur later, na wat tranen, prachtige inzichten en een heleboel verbondenheid, wist ik precies wat het is. Thuiskomen bij jezelf, de flow weer voelen en een stukje dichter bij mijn authentieke zelf zijn.’ – Shirley

“Ik voel me blij, gelukkig en vrij.” – Levana

21 juni – Midsommar Edition –

Deze editie heeft als thema midzomer. 🌾 Als Scandi met 🇩🇰Deense roots voel ik me daar extra mee verbonden. Ik neem je graag mee in deze viering van de overvloed van het leven. Ook is het een perfect moment om stil te staan bij jouw diepste wensen en die te voeden met de zonnekracht die ons op de langste dag van het jaar geboden wordt. 🌞

Dit zijn de elementen waar we mee gaan werken:

– free movement
– mediteren
– visualiseren
– rituelen
– delen

Zo zakken we diep in ons gevoel en krijgen we voeling met wat er voor ons echt toe doet. Zodat je Podium kunt geven aan je hart.

Te gek, ik bestel nu mijn ticket! 

Earlybird tot en met 7 juni €27,-, daarna €35,-

Bij inschrijving ontvang je een mail met daarin een factuur voor betaling, Na je betaling ontvang je een mail met de link naar de online meeting.

*Met het verzenden van dit online formulier geef je Podium voor je hart toestemming je gegevens te gebruiken om je op de hoogte te houden van activiteiten en per mail inspiratiebommetjes te ontvangen.

 

 

Over de trainer

Mijn naam is Kirsten van den Berg. Opgeleid als jurist. Ervaren trainer en coach. Geboeid door mensen, organisaties en hun ontwikkeling. Het is mijn missie om podium te geven aan zoveel mogelijk harten. Ik vind het belangrijk om ontwikkelingsprocessen vanuit een theoretisch kader kundig te kunnen begeleiden. Hiervoor volgde ik een gedegen coaching opleiding en verschillende trainingen. Maar ik geloof ook in de kracht van intuïtie. Die ontwikkel ik continue door verschillende trainingen en opleidingen en mijn eigen practice (meditatie/yoga en meer). Eerder werkte ik als loopbaancoach bij Randstad. Op dit moment werk ik hier tevens als branding specialist, waarbij ik advies en begeleiding geef aan mensen, waaronder executives en zelfstandig ondernemers, die een nieuwe stap willen maken in hun loopbaan of bedrijf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Speel je vrij op 5 mei

Ieder jaar organiseert Podium voor je hart in samenwerking met een inspirerende gast een workshop om de vrijheid te vinden en te vieren! Voorgaande edities kwamen tot stand in samenwerking met Kim Schollema van Speelvol en Judith Remmerswaal van overkleingeluk.nl In verband met het Covid-19 virus vond dit jaar geen workshop plaats. In plaats daarvan is er achter de schermen gewerkt aan de online workshop, zodat we onze vrijheid ook in deze tijden kunnen vieren en beleven. 

IMG_8426208IMG_8476254

fbt

rpt

rpt

2018.29.12 - 2019.4.01 (34)