The Circle of Life

 

Leef op het ritme van je eigen natuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom in The Circle of Life!

The Circle of Life is een online holistic groeps-programma waarin we je uitnodigen tot Reflectie & Selfcare.

‘The Circle of Life’ is als een retreat. Je trekt je (maandelijks) even terug uit je dagelijkse beslommeringen. Om te verbinden met jezelf. Om thuis te komen. Om te reflecteren & op te laden en vanuit die plek weer naar buiten te treden. Heel bewust. Zaadjes te planten en voeding te geven aan dat wat er in jouw borrelt. Een stem te geven aan dat wat er in jou speelt. Om te (leren) luisteren naar jouw hart en te leven vanuit jouw pure essentie.

Ieder seizoen vormt een nieuwe circle waarin we delen, integreren en inspireren. Elke maand komen we samen om jouw intenties en natuurlijke ritme kracht bij te zetten. We maken gebruik van embodied movement, yoga, meditatie, rituelen en creatieve oefeningen. Hierbij betrekken we de natuurlijke cyclus van het jaar en de kracht en inspiratie die iedere fase van groei ons te bieden heeft. Zo hou je voeling met jezelf en jouw wensen voor 2021.

 

❍ 12 Circles per jaar 

❍ Deelnemen aan 1 of meerdere Circles 

❍ Maandelijkse online mini-retreats met embodied movement, yoga, meditatie, visualisatie en eigentijdse rituelen, in verbinding met de seizoenen en de maan

In verbinding komen met jezelf en anderen

❍ Een-op-een coaching sessies ter verdieping van je innerlijke proces (optioneel)

 

The Circle of Life is voor iedereen met een kloppend hart. Je hoeft geen ervaring te hebben met of goed te zijn in meditatie, yoga of iets anders. Je bent welkom!

 

Join The Circle of Life!

Ja, ik schrijf mij in!

In The Circle of Life krijg je voeling met wat er voor jou echt toe doet en maak je bewust plaats voor de kracht van jouw natuurlijke ritme

 

 

 Cirkel van het eerste kwartier

januari februari ❍ maart 

vernieuwen – koesteren – ontkiemen

In de donkere dagen van het jaar wordt het nieuwe begin geboren dat in stilte rijpt voordat het mag ontkiemen in de lente. In de cirkel van het eerste kwartier schenken we aandacht aan de stille creatiekracht van de winter en de overgang naar een nieuwe tijd.

We tunen in op wat jij dit jaar vorm wilt geven vanuit je hart. We geven plek aan vernieuwing, het koesteren van het prille begin en het ontkiemen van het nieuwe in jou(w leven).

 

 Cirkel van het tweede kwartier

april ❍ mei juni

voeden – vertrouwen – manifesteren

De lente markeert een nieuw begin. We geven ruimte aan nieuwe inspiratie, staan stil bij de zaadjes die we hebben geplant en nog willen planten en de voeding en het vertrouwen die ons groeiproces nodig heeft.

 

 Cirkel van het derde kwartier

juli ❍ augustus ❍ september

vrijheid – vieren – oogsten

Op het hoogtepunt van de zomer komt alles wat groeit tot volle bloei. We genieten van de manifestatie van onze intenties die ons een gevoel van volledige expansie en vrijheid geven. We oogsten wat we zaaien en vinden na het vuur van hoogzomer langzaam weer verkoeling als we richting de herfst gaan.

 

 Cirkel van het vierde kwartier

oktober ❍ november ❍ december

dankbaarheid – voltooien – verstillen

Het laatste kwartier markeert de overgang van de integratiefase naar de meditatiefase. Hier keren we naar binnen en ervaren we de kracht van stilte en rust, van regeneratie, als onderdeel van het groeiproces. 

 

Dit zijn de elementen waarmee we werken:

vertellingen

yoga en verstilling

meditatie en journaling

muziek

embodied movement

rituelen

creatieve oefeningen

delen en ontmoeten

 

‘The Circle of Life’ is nieuw en tegelijkertijd is het iets heel bekends. 
Het brengt je thuis en in verbinding met alles om je heen. 
Het hoort bij jouw leven. Het is jouw leven. Het is hét leven. Met alles wat daarbij hoort. En het delen van het leven en de ervaringen die daarbij komen, dat verbindt ons.

 

 

Een uniek programma

The Circle of Life is naast een online Retreat en groepsprogramma tegelijkertijd een persoonlijk coachingtraject. Zo bundelt The Circle of Life de kracht van samen verbinden en groeien in bewustzijn naar een leven vanuit je hart met volledig op jou afgestemde coaching. Zo geef je jezelf niet alleen waardevolle momenten van reflectie & opladen, maar ook bekrachtigende guidence bij het vormgeven van een authentiek leven vanuit jouw pure essentie.

Onze intenties voor jou:

Rust in je hoofd

Connectie voelen met je lichaam

Verbinding ervaren met je eigen verlangens en behoeften

Verbinding ervaren met anderen

Vertrouwen in je eigen intuïtie

Herkennen in welke fase van groei jij je nu bevindt en wat hierin heilzaam is voor jou

Vormgeven van jouw wensen op je eigen natuurlijke ritme

Plezier en levensvreugde ervaren in jouw dagelijks leven

 

Ervaringen van anderen

  • Wat heerlijk, de zondagavond zo aan jezelf besteden! Ik ben heel blij dat Kirsten en Helene dit online opgezet hebben, het is een fijn alternatief voor de day retreat fysiek bij elkaar komen waarvan ik ook nog steeds hoop dat we die een keer mogen beleven. Ik heb veel aan de online sessies gehad. Het is een moment om even helemaal tot jezelf te komen en weer in contact met je eigen gevoel te gaan staan. We hebben samen het vorige jaar achter ons gelaten en het zaadje geplant voor groei dit jaar. In het bijzonder vond ik de geleide meditaties en visualisaties fijn. Als je nog niet zo makkelijk in meditatie komt of niet zo goed weet wat te doen is dat echt perfect. Op een warme positieve manier word je meegenomen en dan gaat het ook echt vanzelf. Yoga is voor mij altijd nog een uitdaging maar ook hier werd ik goed in meegenomen, ook veel geleerd van het idee achter de bewegingen. Ik had na alle sessies een stuk meer rust en voelde me tegelijkertijd ook bijgeladen, klaar voor een nieuwe periode.

    E.
  • "De maandelijkse bijeenkomst van de Circle of Life is een mooie avond met o.a. yoga, meditatie en verdiepende stilte. Het is een fijn moment om te landen in jezelf. Ik ervaar achteraf meer innerlijke rust & alignment."

    Shirley
  • Ik vond de Circle of Life erg prettig om te doen. Zat super goed in elkaar. Yoga oefeningen, meditatie, coachingsvragen. Alles kwam aan bod. En was zeer goed op elkaar afgestemd. De interactie tussen Helene en Kirsten verliep heel prettig. Door mee te doen aan deze Circle of Life heb ik meer inzichten gekregen over mezelf. Het grappige is dat ik zowel Helene als Kirsten niet persoonlijk ken en ik in Maastricht woon. Via social media heb ik op een post geklikt. Voor mij was het daarom ook een actie "uit mijn comfort zone stappen" die zeer goed is uitgepakt. Kirsten en Helene zorgden voor verbinding! Kortom een aanrader voor iedereen! Wie zichzelf een moment van rust en reflectie gunt moet echt een keer meedoen. Dankjewel 🙏 lieve Helene en Kirsten voor de mooie inzichten.

    Ivy

Stap in The Circle of Life!

 

Data Cirkel van het tweede kwartier:

zondag 25 april

zondag 30 mei

zaterdag 19 juni

tijd: 20.00 – 21.30 uur

(data van de andere cirkels worden naar aanloop van iedere cirkel bekend gemaakt)

 

Investering:

€60 incl. btw (3 bijeenkomsten)

 

Beperkt plek:

We werken met een besloten groep van maximaal 12 deelnemers. Meld je op tijd aan om zeker te zijn van je plek.

 

 

Dit krijg je:

❍ Een mail voorafgaand aan iedere Circle bijeenkomst met een liefdevolle opdracht om je intentie te zetten 

❍ 3 bijeenkomsten vol met embodied movement practice, yoga, meditatie, visualisatie en eigentijdse rituelen, in verbinding met de seizoenen en de maan

❍ Een besloten groep en twee ervaren begeleiders

❍ Helder zicht op je hartewensen en intenties

❍ Krachtige begeleiding en tools om zowel jouw eigen ritme, rust en energie te (her)vinden als jouw persoonlijke doelen handen en voeten te geven

❍ In 3 maanden bewust doorlopen van jouw eigen groeiproces

❍ Een veilige ruimte die plek biedt aan alles wat er in jou leeft

❍ Een community waarin je met andere deelnemers samen op loopt

❍ Na afloop heb je toegang tot een online omgeving  met aanreikingen en opnamens van de meditatie om thuis nog eens na te luisteren 

 

Meer verdieping voor een diepgaande transformatie?

Wil je meer verdieping en persoonlijke guidence om jouw groeiproces extra kracht bij te zetten? Dan bieden we je additionele een-op-een coaching sessies aan. De prijs hiervoor is €50 ex. btw per sessie van 50 minuten. Je kunt hiervoor een afspraak maken bij Helene en/of Kirsten door te mailen naar info@podiumvoorjehart.nl. Coaching sessies kunnen online plaatsvinden en op locatie (in het bos of praktijkruimte in Utrecht).

 

Join The Circle of Life!

Ja, ik schrijf mij in!

Over ons

 

 

Helene Bruins

Yogadocent en moeder van 3 prachtige jongetjes | Oprichter De Yogaschool Utrecht | Initiator helenebruins.nl; platform voor yoga

Ik woonde en werkte voor een grote corporate in China. Naar de maatstaven onze maatschappij  had ik het ‘gemaakt’. Toch voelde ik me niet thuis in het leven dat ik zelf had gecreëerd. In Shanghai kwam ik in aanraking met yoga en daarmee is een wereld voor mij open gegaan. De ruimte en lichtheid die ik na een yogales ervaarde in mijn hoofd en mijn lichaam, het was bizar. Na 3 jaar zei ik mijn baan op en dompelde mij in Bali volledig onder in de wereld van yoga. Terug in Nederland richtte ik De Yogaschool Utrecht op. Onlangs lanceerde ik helenebruins.nl.

Met mijn platform bied ik tools en cursussen (on- en offline) voor yoga en meditatie en hoe je deze in je dagelijks leven kunt toepassen. Daarnaast begeleid en stimuleer ik mensen in bewustwording en het leven vanuit je hart.

Want alleen als je connectie maakt met jezelf, als je je eigen huis bewoont, als je kan leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd, dan ga je stralen!

Kirsten van den Berg

Coach, trainer, communicatieadviseur | Oprichter podiumvoorjehart.nl

Via yoga kwam ik op het pad van meditatie, mindfulness, heartfulness en mediumschap. Ik inspireer je met heel veel liefde om te gaan leven vanuit je hart.

Dat dit niet altijd even makkelijk is weet ik als geen ander. Stap voor stap gooide ik het roer om; van jurist naar yoga- en meditatiedocent naar coach, trainer en communicatieadviseur.

Iedere dag leer ik meer te vertrouwen op mijn gevoel, mijn sensitiviteit in te zetten als kracht en podium te geven aan mijn hart. En daar moedig ik ook jou graag toe aan!

 

Join The Circle of Life!

Ja, ik schrijf mij in!