Speel je dromen vrij!

Ieder jaar organiseert KIRSTENS PUNT. in samenwerking met een inspirerende gast een workshop om de vrijheid te vinden en te vieren! Voorgaande edities kwamen tot stand in samenwerking met Kim Schollema van Speelvol en Judith Remmerswaal van overkleingeluk.nl

Klinkt leuk!

Nou en of! Heb jij dromen waar je maar niet aan toe komt? Of zijn je dromen zo groot dat je ze nauwelijks durft uit te spreken? Weet je misschien nog niet zo goed hoe je droom eruit ziet, maar voel je hem wel? Of bouw je al aan je dromen maar vind je het soms lastig om te blijven geloven in de zaadjes die je plant?

Kom dan op 5 mei naar Speel Je Dromen Vrij!

Voor iedereen die ruimte wil geven aan zijn of haar dromen. Om erin te gaan geloven. Of om je motor gaande te houden. En te ervaren hoe je die queste naar een leven vanuit het hart vooral spelenderwijs kunt gaan.

Wat gaan we doen?

Dromen handen en voeten geven doe je niet alleen. Daar heb je supporters en soms ook handige tips & trics bij nodig. Samen gaan we kijken hoe we elkaar op weg kunnen helpen. We gaan ontmoeten, dromen delen, elkaar inspireren. En vooral: spelen natuurlijk! Het wordt een leuke ochtend waarbij we geloven mogen in de dromen die we in ons hart dragen.

Waar & wanneer is het?

Elk jaar op bevrijdingsdag! En op aanvraag.

Wat kost dat?

€75,- per persoon

Aanmelden

Dat kan door een mailtje te sturen naar kirstenspunt@gmail.com

 

IMG_8426208IMG_8476254

fbt

rpt

rpt

2018.29.12 - 2019.4.01 (34)