Relax & Renew Retreat

Relax & Renew Retreat

Loslaten, opladen en jouw intentie voor 2021 vormgeven!

In verband met Covid-maatregelen is het uitverkochte retreat van 20 december 2020 / 28 maart 2021, verplaats naar 25 juli 2021. Wegens de verschuiving zijn er enkele plekken beschikbaar gekomen.

————————-

Het is een uitzonderlijke tijd.  2020 is het jaar waarin Corona in onze levens kwam.

We moesten concessies doen. Misschien zat je thuis met kindjes en werk en was het lastig om alles te combineren. Of misschien was je juist wel meer alleen dan je lief is. We hebben allemaal onze uitdagingen.

Wellicht heb je je eenzaam, gestrest, gefrustreerd, boos of onmachtig gevoeld. Of misschien heeft deze tijd jou juist de ruimte en vertraging gegeven waar je je goed bij voelt. Hoe je deze tijd ook beleeft, als je aan het einde van dit bijzondere jaar behoefte hebt aan:

ruimte voor jezelf

een moment van stilte

tijd voor reflectie

uit je hoofd, in je hart te komen

jouw innerlijke wijsheid weer te kunnen voelen

je leven nog meer vorm te geven naar jouw hartewensen…

 

dan is deze bijzondere retreat écht iets voor jou!

 

Relax & Renew

Eén zeer speciale dag waarin we terugblikken op 2020. En niet zozeer vanuit ons hoofd, maar meer vanuit ons lijf. We staan stil bij wat we hebben opgeslagen aan gevoelens, angsten en emoties en wat we hiervan willen loslaten. We reflecteren, komen uit ons hoofd, uit de drukte van de dag, de drukte van het jaar. Het moment voor jezelf. Om helemaal thuis te komen bij jezelf en volledig te ontspannen.

We maken ruimte voor ademhalingsoefeningen, yoga en verstilling om los te laten wat we niet meer nodig hebben. Dit doen we in de ochtend, die we afsluiten met een mooi ritueel.

Tussen de middag wordt er een heerlijke, vegetarische lunch voor ons geserveerd. Hierna is er mogelijkheid voor een stiltewandeling.

Na de lunch gaan we vooruitkijken.

Met wat voor gevoel en intentie willen we 2021 in gaan? We tunen in met dankbaarheid en een toekomstgerichte visualisatie om daarna een visionboard te maken voor 2021.

 

Iedereen is welkom. Je hoeft geen ervaring met yoga of meditatie te hebben.

 

 

 

 

 

 

 

Na dit retreat:

Heb je afscheid genomen van (oude) pijnen, frustratie, irritaties, gedachten en situaties die jouw niet meer dienen

Heb je ruimte gemaakt in je lichaam én je hoofd voor nieuwe kansen en mogelijkheden

Ervaar je diepe ontspanning

Heb je een intentie gezet voor 2021 en visueel gemaakt waar jij je op wilt focussen

Weet je hoe je op jezelf en jouw wensen kunt varen door onzekere tijden heen

Heb je de juiste tools om in 2021 jouw toekomst vanuit je hart te creëren  

Locatie

Deze mooie dag zal plaatsvinden op de Hoorneboeg, op de Hilversumse Heide. Hier hebben we een sfeervolle accommodatie met een rustgevende sfeer waar je je snel op je gemak voelt. Er zijn grote ramen met veel daglicht waardoor je echt het gevoel hebt in de natuur te zijn.

 

Eten en drinken

Tussen de middag wordt er een heerlijke, vegetarische lunch geserveerd. Daarnaast zullen er de hele dag koffie, thee, water en snacks voor je klaarstaan.

 

Betreft Corona

Je kan tot 3 december kosteloos annuleren. Mocht de retreat niet door kunnen gaan i.v.m. maatregelen vanuit de overheid, krijg je je geld terug. Mocht je zelf  annuleren (na 3 december), dan kunnen wij geen refund doen (tenzij wij, of jij een vervanger vindt voor jouw plek).

Investering

De prijs voor deze dag is €140*, inclusief:

 

Onbeperkt koffie, thee, water

Gezonde snack in de ochtend

Heerlijke, vegetarische lunch 

Twee yogalessen

Een bijzonder ritueel

Stiltewandeling

Meditatie- en visualisatieoefeningen

Het maken van het Visionboard

Gebruik van materialen zoals yogamatten, kussens en dekens

*Prijs excl. btw

 

 

 

 

Over ons

Helene Bruins

Yogadocent en moeder van 3 prachtige jongetjes | Oprichter De Yogaschool Utrecht | Initiator helenebruins.nl; platform voor yoga

Ik woonde en werkte voor een grote corporate in China. Naar de maatstaven onze maatschappij  had ik het ‘gemaakt’. Toch voelde ik me niet thuis in het leven dat ik zelf had gecreëerd. In Shanghai kwam ik in aanraking met yoga en daarmee is een wereld voor mij open gegaan. De ruimte en lichtheid die ik na een yogales ervaarde in mijn hoofd en mijn lichaam, het was bizar. Na 3 jaar zei ik mijn baan op en dompelde mij in Bali volledig onder in de wereld van yoga. Terug in Nederland richtte ik De Yogaschool Utrecht op. Onlangs lanceerde ik helenebruins.nl.

Met mijn platform bied ik tools en cursussen (on- en offline) voor yoga en meditatie en hoe je deze in je dagelijks leven kunt toepassen. Daarnaast begeleid en stimuleer ik mensen in bewustwording en het leven vanuit je hart.

Want alleen als je connectie maakt met jezelf, als je je eigen huis bewoont, als je kan leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd, dan ga je stralen!

Kirsten van den Berg

Coach, trainer, yoga- en meditatiedocent | Oprichter podiumvoorjehart.nl

Via yoga kwam ik op het pad van meditatie, mindfulness, heartfulness en mediumschap. Ik inspireer je met heel veel liefde om te gaan leven vanuit je hart.

Dat dit niet altijd even makkelijk is weet ik als geen ander. Stap voor stap gooide ik het roer om; van jurist naar yoga- en meditatiedocent, coach en trainer.

Iedere dag leer ik meer te vertrouwen op mijn gevoel, mijn sensitiviteit in te zetten als kracht en podium te geven aan mijn hart. En daar moedig ik ook jou graag toe aan!

 

Ja, ik wil meedoen!

Reserveer mijn plek