Podcast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podium voor je hart Podcast

In deze podcast hoor je bijzondere verhalen van gewone mensen die hun hart durven te volgen. Omdat niets zo kan inspireren en activeren als het horen van verhalen van mensen die podium geven aan hun hart! Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste podcast afleveringen? Volg @podiumvoorjehart  op insta en facebook.

Zelf podium geven aan je hart? Boek een coaching sessie, heartfulness training of schrijf je in voor de aankomende workshop.

Aflevering 3 Helene Bruins – Van expat naar yogi

Helene Bruins woonde en werkte voor een grote corporate in China. Ze had het ‘gemaakt’. Toch miste er iets. Ze gooide het roer volledig om en werd yogadocent. Terug in Nederland richtte ze De Yogaschool Utrecht op. Binnenkort gaat ook haar nieuwe online platform live: www.helenebruins.nl  In deze aflevering hoor je hoe Helene, inmiddels moeder van drie, met vallen en opstaan haar leven vormgeeft zoals het bij haar past. Luister mee naar dit bijzondere verhaal over de weg van hoofd naar hart.

 

 

Aflevering 2 Miranda Slaman – Inner Nomads

 5 jaar geleden richtte communicatieadviseur Miranda Slaman Inner Nomads op; een platform waar vanuit ze mensen inspireert en begeleidt om de weg van binnen naar buiten te gaan. Hoe leef je vanuit je hart, je ziel? Oftewel; hoe integreer je leven als inner nomad in je dagelijks leven? Hoor het allemaal in deze aflevering.

Geïnspireerd geraakt door Miranda? Laat het ons weten! Connect met Miranda op social media @innernomads of kijk voor meer info op www.innernomads.nl of LinkedIn.

 

Aflevering 1 Revé Terborg – Tarzan & Jane Lovestory

In deze allereerste aflevering duiken we de Surinaamse jungle in voor het liefdesverhaal van Revé Terborg. Revé woont in Amsterdam en reist als professioneel danseres, choreograaf, model en teacher de wereld over. Vorig jaar werd zij op een van haar reizen verliefd op een inheemse man. Ze bezocht  Palumeu; een klein dorpje, midden in de jungle op een paar uur vliegen van Paramaribo. Daar ontmoette ze Jack. Hoe hebben ze elkaar ontmoet? Wanneer sprong de vonk over? En hoe is het om een relatie te hebben met iemand die is opgegroeid op zo’n andere plek? Geniet mee van dit verhaal over overgave aan de liefde. Meer faja lobi? Volg Reve en Jack’s lovestory op facebook via @tarzanandjanelovestory