Podcast

Podium voor je hart Podcast

In deze Podcast hoor je bijzondere verhalen van gewone mensen die hun hart durven te volgen. Omdat ik geloof dat niets zo kan inspireren en activeren als het horen van verhalen en zien van voorbeelden van mensen die podium geven aan hun hart!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste podcast afleveringen? Hou @podiumvoorjehart in de gaten op insta en facebook.

Zelf podium geven aan je hart? Krijg tools en inspiratie. Boek een coaching sessie of heartfulness training of schrijf je in voor de aankomende workshop.

Aflevering 2 Miranda Slaman – Inner Nomads

Miranda Slaman richtte 5 jaar geleden Inner Nomads op; een platform waar vanuit ze mensen inspireert en begeleidt om de weg van binnen naar buiten te gaan. Hoe leef je vanuit je hart, je ziel? Oftewel; hoe integreer je leven als inner nomad in je dagelijks leven? Hoor het allemaal in deze aflevering.

Geïnspireerd geraakt door Miranda? Laat het ons weten! Connect met Miranda op social media @innernomads of kijk voor meer info op www.innernomads.nl of LinkedIn.

Aflevering 1 Revé Terborg – Tarzan & Jane Lovestory

In deze allereerste aflevering duiken we de Surinaamse jungle in voor het liefdesverhaal van Revé Terborg. Revé woont in Amsterdam en reist als professioneel danseres, choreograaf, model en teacher de wereld over. Vorig jaar werd zij op een van haar rezien verliefd op een inheemse man, toen ze Palumeu bezocht; een klein dorpje, midden in de jungle op een paar uur vliegen vanaf Paramaribo. Hoe hebben ze elkaar ontmoet? Wanneer sprong de vonk over? En hoe is het om een relatie te hebben met iemand die is opgegroeid op zo’n andere plek? En… wat kunnen wij van hun liefdesverhaal leren?

Meer faja lobi? Volg Reve en Jack’s lovestory op facebook via @tarzanandjanelovestory