Over

Ik wil een plek creëren waar je inspiratie en verbinding vindt, zodat je podium kunt geven aan je hart!

Mijn naam is Kirsten van den Berg. Via yoga en meditatie kwam ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Stap voor stap gooide ik het roer om; van jurist naar coach, trainer en adviseur. Iedere dag leer ik meer te vertrouwen op mijn gevoel en podium te geven aan mijn hart. En daar moedig ik ook jou graag toe aan.

Door te luisteren naar je lichaam en hart hervind je jouw vitaliteit, rust, balans en plezier. Daar begeleid ik je graag bij. 

Ik geloof in de kracht van verbinding, openheid en nieuwsgierig zijn. Dat zorgt ervoor dat mensen zich door mij gezien en gehoord voelen, waardoor we snel tot de kern komen. Mensen die met mij samenwerken kennen mij als creatief, ondernemend, strategisch scherp, enthousiasmerend en betrokken.

Als coach en trainer maak ik graag gebruik van mijn intuïtieve vermogen omdat ik geloof dat we daarin wijsheid kunnen vinden. Mijn intuïtie ontwikkel ik voortdurend door het volgen van trainingen en cursussen en mijn eigen meditatie en yoga practice. Ik put graag inspiratie uit verschillende tradities en stromingen waaronder Sjamanisme en Positieve Psychologie. In mijn werk maak ik gebruik van verschillende tools en methodieken waaronder Meditatie, Mindfulness, Creatieve Therapie, Systemisch Werk, Voice Dialogue en Transactionele Analyse.

Naast coaching en training ben ik beschikbaar voor on- en offline dagvoorzitterschap en begeleiding bij visie-missie ontwikkeling.

Podium voor je hart is een initiatief van Kirsten van den Berg