Over

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Kirsten van den Berg. Ik ken de weg van hoofd naar hart. Stap voor stap gooide ik het roer om; van jurist naar communicatieadviseur, yoga- en meditatiedocent, coach en trainer. Iedere dag leer ik meer te vertrouwen op mijn gevoel en podium te geven aan mijn hart. En daar moedig ik ook jou graag toe aan.

Naast Podium voor je hart werk ik als communicatieadviseur bij de Samenwerkende Gezondheidsfondsen en geef ik persoonlijk leiderschapstrainingen binnen het bedrijfsleven. Eerder werkte ik als loopbaancoach bij Randstad. Ik heb onder meer een NOBCO gecertificeerde Coaching opleiding gevolgd en school me regelmatig bij.

Podium voor je hart is een initiatief van Kirsten van den Berg

“Your task in life is not to seek for love, merely it is to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” – Rumi

 

Visie

Ik geloof dat iedereen kan leven vanuit zijn hart. Omdat we ten diepste geen mensen zijn met een spirituele ervaring, maar spirituele wezens met een menselijke ervaring (vrij vertaald naar Pierre Teilhard de Chardin). Door ruimte te geven aan hoofd, handen én hart kun je de vitaliteit, rust, balans en plezier (her)vinden. Daar begeleid ik je graag bij.

Podium voor je hart gaat daarom uit van een holistische benadering waarbij jouw innerlijke wijsheid en je intuïtie voorop staan. Holistisch betekent dat alles met elkaar verbonden is; lichaam, mind, ziel, natuur en omgeving.

Mijn manier van werken

Vanuit een holistische benadering ben ik zowel praktisch als spiritueel ingesteld. Door vanuit oprechte interesse te verbinden en openheid te creëren voelen mensen zich door mij gezien en gehoord, waardoor we snel tot de kern komen. Mensen die met mij samenwerken kennen mij als creatief, ondernemend, strategisch scherp, enthousiasmerend en betrokken.

Ik put graag inspiratie uit verschillende tradities en stromingen waaronder Sjamanisme en Positieve Psychologie. In mijn coaching sessies en trainingen maak ik gebruik van verschillende tools en methodieken waaronder Meditatie, Mindfulness, Creatieve Therapie, Systemisch Werk, Voice Dialogue en Transactionele Analyse.