Een op een & groep

“Our task in life is not to seek for love. Merely it is to seek. And find all barriers we have build against it.” – Rumi

Niemand krijgt een handboek bij dit prachtige maar soms ook zo uitdagende leven. Het goede nieuws is: we hoeven het niet alleen te doen. Vanuit verbinding met het hart bied ik je handreikingen aan die je helpen jouw eigen verbinding weer te ervaren.

Coaching I In deze sessie kijken we naar jouw specifieke vraag en krijg je mijn coaching skills gecombineerd met mijn intuïtieve vermogen.

Meditatie I Tijdens meditatie oefenen we met bewust aanwezig zijn. Het helpt je te verbinden met je kern en een ruimer bewustzijn. De meditatietraining is te volgen in een groep en individueel waarbij ik de meditaties afstem op wat bij jou speelt.

Heartfulness Training I In deze 6-weekse training ontdekken we hoe we om kunnen gaan met alles wat we in het leven tegen komen. Thema’s die aan bod komen zijn: bewustzijn, transformatie, ego vs. hart, projectie & resonantie, weten vs. niet weten, levensvreugde en meer. Deze training is zowel individueel als in een groep te volgen.