Een op een & groep

“Our task in life is not to seek for love. Merely it is to seek. And find all barriers we have build against it.” – Rumi

Niemand krijgt een handboek bij dit prachtige maar soms ook zo uitdagende leven. Het goede nieuws is: we hoeven het niet alleen te doen. Vanuit verbinding met het hart bied ik je handreikingen aan die je helpen jouw eigen verbinding weer te ervaren. Zozat je (weer) kunt leven vanuit je hart.

Coaching I In deze sessie onderzoeken we wat jij nu nodig hebt om te leven vanuit je hart. We gaan op zoek naar de antwoorden die jij zelf in je hart draagt. Daarbij krijg je enerzijds praktische tips aangerijkt en staan we stil bij wat aangeraakt wordt in jou. Zo combineren we praktische loopbaan coaching met aandacht voor jouw innerlijke transformatie proces.

Meditatie I Tijdens meditatie oefenen we met bewust aanwezig zijn. Het helpt je te verbinden met je kern en een ruimer bewustzijn. De meditatietraining is te volgen in een groep en individueel waarbij ik de meditaties afstem op wat bij jou speelt.

Heartfulness Training I In deze 6-weekse training ontdekken we hoe de ontwikkeling van (je) ziel in het mens  zijn verloopt. Wanneer we ontdekken dat we een ziel zijn die een menselijke ervaring heeft, kunnen we (beter) leren omgaan met alles wat we in het leven tegen komen. Zo wordt leven vanuit het hart makkelijker voelbaar. Thema’s die aan bod komen zijn: bewustzijn, transformatie, ego vs. hart, projectie & resonantie, weten vs. niet weten, levensvreugde en meer. Deze training is zowel individueel als in een groep te volgen.