Op mijn manier

Op mijn manier

Het wil op mijn manier, zegt Saskia in ons interview.

Ok, hier komt ‘ie dan.

Ik ben Kirsten. Ik ben nogal sensitief. Ik hoor, voel, zie en weet dingen. Over jou. Over de dingen. Niet omdat ik een rijke fantasie heb. Want die heb ik ook. Maar omdat ik verbonden ben met alles. En iedereen. Net als jij. Alleen heb ik dat iets meer ontwikkeld dan anderen misschien. Niet bewust trouwens. Het was er altijd al. Ergens wist ik dat wel. Maar ik moest het weer ontdekken. Zo werkt dat: hoe meer je aflegt hoe meer je ervaart. Van wie je bent. En dat is dus wel even heel wat meer dan de persoon die je denkt te zijn. En meer nog dan de ziel die jou jou maakt. Wie je bent is oneindig en verbonden met alles. Daar komt al dat horen, voelen, zien en weten vandaan.

Maar ik ben ook nog steeds Kirsten. Die het liefst op vunzige deuntjes danst. Van het podium houdt. En even makkelijk een uur mediteert als geen geduld heeft voor niets. Yes, still me 🙂

 

 

 

 

 

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*