Een-op-een-Sessie

 

“Our task in life is not to seek for love. Merely it is to seek. And find all barriers we have build against it.” – Rumi

Coaching bij Podium voor je hart biedt je inspiratie en handreikingen die je ondersteunen bij jouw persoonlijke groeiproces.

Zo gaat een Sessie in z’n werk

Tijdens de sessie krijg je op jouw afgestemde vragen, richtingaanwijzers, meditaties en praktische oefeningen die je helpen weer in balans te komen en op je eigen innerlijk weten te varen. Bij behoefte combineer ik een sessie met een energetische healing, zodat je vanuit een in lijn gebrachte energie je route in rust weer kunt vervolgen.

In de sessie maak ik gebruik van mijn ervaring als loopbaancoach, trainer, personal branding specialist en meditatiedocent.

Praktisch

  • 1 sessie duurt 1 uur
  • Locatie: online of in mijn praktijkruimte in Utrecht.
  • losse sessie €99,- pakket 3 sessies €279 (€21,- voordeel) pakket 5 sessies €449,- (€51,- voordeel)

Afspraak maken:

*Met het verzenden van dit online formulier geef ik toestemming mijn gegevens te gebruiken om me op de hoogte te houden over Podium voor je hart en per mail inspiratie te ontvangen.

 

Visie

Coaching bij Podium voor je hart gaat uit van een holistische benadering waarbij jouw innerlijke wijsheid voorop staat. Ben je benieuwd of een coaching sessie iets voor je is? Ik maak graag kennis met je. Mail naar info@podiumvoorjehart.nl voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek, of bel direct +31 6 1654 7329.