Coaching Sessie

 

In een coaching sessie krijg je tools die je helpen leven vanuit je hart

In onze prestatiegerichte maatschappij zijn we vaak gericht op denken en doen in plaats van zijn. Zo raken we gemakkelijk de verbinding met onszelf kwijt. Hierdoor kan je een gebrek aan vitaliteit en allerhande fysieke en/of emotionele klachten ervaren.

In een coaching sessie help ik je weer verbinding maken met jezelf door je te laten ervaren hoe je kunt zijn. Juist door even stil te staan en de aandacht naar binnen te brengen, ben je in staat om jouw innerlijke richtingwijzer te vinden. En die vertelt je vaak precies welke route of oplossing voor handen ligt!

Een coaching sessie helpt je jouw bron van energie, heling en wijsheid aanboren zodat je plezier, rust en vitaliteit ervaart.

 

Visie

Coaching bij Podium voor je hart gaat uit van een holistische benadering waarbij jouw innerlijke wijsheid voorop staat. Holistisch betekent dat alles met elkaar verbonden is; lichaam, mind, ziel en natuur en omgeving. Ik put inspiratie uit en werk graag vanuit verschillende tradities waaronder Sjamanisme, Mindfulness, Positieve Psychologie, Systemisch werk, Gestalt, Yoga en Creatieve therapie.

 

Zo gaat een coaching sessie in z’n werk

In de sessie maak ik gebruik van mijn ervaring als loopbaancoach, trainer, personal branding specialist en meditatiedocent. Tijdens een coaching sessie kijk ik met je naar jouw specifieke situatie, uitdaging of vraag. Je krijgt speciaal op jou afgestemde:

Inzicht gevende vragen

Meditaties

Ademhalings-, yoga- en creatieve oefeningen

De vragen, meditaties en oefeningen helpen je weer in balans te komen en op je eigen innerlijk weten te varen zodat je jouw ziel, jouw hart nog beter gaat verstaan en je podium kan geven aan je hart!

 

Over mij

Mijn naam is Kirsten van den Berg. Ik ben ooit opgeleid als jurist en inmiddels ervaren trainer en coach. Naast Podium voor je hart werk ik als branding specialist voor Randstad, waar ik mensen (waaronder executives en zelfstandig ondernemers) communicatieadvies geef om zichzelf sterk te profileren. Hiernaast ben ik bestuurslid van Stichting Vrienden van Pandipieri die projecten ondersteunt in de sloppenwijken van Kisumu, Kenia. Eerder werkte ik bij Randstad als loopbaancoach en zat ik korte tijd als mensenrechtenwaarnemer bij Maya-gemeenschappen in de jungle van Mexico. Ik geloof in de kracht van verbinding, openheid en nieuwsgierig zijn en weet je vanuit mijn brede refentiekader vaak de juiste vragen te stellen en tools te geven waarmee je jouw eigen route zelfstandig kunt bewandelen.

 

Praktisch

1 sessie duurt 1 uur

Locatie: online of in mijn praktijkruimte in Utrecht

Investering:

losse sessie €99,-

pakket 3 sessies €279 (€21,- voordeel)

pakket 5 sessies €449,- (€51,- voordeel)

 

Kennismaken

Ik snap dat je eerst wilt kennismaken om te voelen of een coaching sessie met mij iets voor jou is.  Daarom kan je vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Dat kan heel simpel door hieronder je contactgegevens achter te laten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Afspraak maken:

*Met het verzenden van dit online formulier geef je Podium voor je hart toestemming je gegevens te gebruiken om je op de hoogte te houden van activiteiten en per mail inspiratiebommetjes te ontvangen.