Online Podium voor je hart sessie

 

“Our task in life is not to seek for love. Merely it is to seek. And find all barriers we have build against it.” – Rumi

De uitzonderlijke tijd waar we ons nu in begeven biedt enorme mogelijkheden voor groei. Juist in spannende tijden word je uitgenodigd om heel dicht bij jezelf te komen. Om van daaruit podium te kunnen geven aan jouw hart. Ik help je graag navigeren naar en vanuit je hart. Zodat je de uitdagingen die je nu tegenkomt vruchtbaar kunt maken.

Zo gaat een Online Podium voor je hart sessie in z’n werk

Een online Podium voor je hart sessie biedt je inspiratie en handreikingen die je ondersteunen bij jouw persoonlijke groeiproces. Tijdens de sessie stem ik samen met jou af op jouw situatie of vraag. Zo krijg je op jou afgestemde:

  • Inzicht gevende vragen
  • Richtingaanwijzers
  • Meditaties
  • Praktische oefeningen (bijvoorbeeld ademhalings-/ yoga- of creatieve oefeningen)
  • Bij behoefte combineer ik een sessie met een energetische healing, zodat je vanuit een in lijn gebrachte energie je route in rust weer kunt vervolgen. Dat kan ook op afstand. Vaak is de helende ruimte die ik bied al voldoende om je eigen helend vermogen aan te spreken.

Dit kan je verwachten

De handreikingen helpen je weer in balans te komen en op je eigen innerlijk weten te varen.  Zodat je jouw ziel, jouw hart nog beter gaat verstaan. En je podium kan geven aan je hart.

In de sessie maak ik gebruik van mijn ervaring als loopbaancoach, trainer, personal branding specialist en meditatiedocent.

Praktisch

  • 1 sessie duurt 1 uur
  • Locatie: online (of als het weer kan in mijn praktijkruimte in Utrecht)
  • losse sessie €99,- pakket 3 sessies €279 (€21,- voordeel) pakket 5 sessies €449,- (€51,- voordeel)

In verband met deze uitzonderlijke tijd wil ik het voor iedereen mogelijk maken om tools te krijgen bij het vinden van de weg naar en vanuit het hart. Daarom kan je nu op basis van een vrije gift een afspraak maken. Dus voor €0,- of voor €99,- of iets er tussenin.

Sessies vinden voorlopig alleen online plaats.

Kennismaken

Ik snap dat je eerst wilt kennismaken om te voelen of een Online Podium voor je hart sessie iets voor jou is.  Daarom kan je vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Dat kan heel simpel door even een mailtje te sturen naar info@podiumvoorjehart.nl. Dan plannen we een telefonische kennismaking in.

 

Afspraak maken:

*Met het verzenden van dit online formulier geef je Podium voor je hart toestemming je gegevens te gebruiken om je op de hoogte te houden van activiteiten en per mail inspiratiebommetjes te ontvangen.

 

Visie

Coaching bij Podium voor je hart gaat uit van een holistische benadering waarbij jouw innerlijke wijsheid voorop staat. Holistisch betekent dat alles met elkaar verbonden is; lichaam, mind, ziel en natuur en omgeving. Ik put inspiratie uit en werk graag vanuit verschillende tradities, waaronder Sjamanisme, Mindfulness, Positieve Psychologie, Systemisch werk, Gestalt, Yoga en Creatieve therapie.

Over mij

Mijn naam is Kirsten van den Berg, Opgeleid als jurist. Ervaren trainer en coach. Geboeid door mensen, organisaties en hun ontwikkeling. Naast mijn werk in mijn eigen praktijk werk ik als branding specialist voor Randstad, waar ik mensen (waaronder executives en zelfstandig ondernemers) communicatieadvies geef om zichzelf sterk te profileren. Hiernaast ben ik bestuurslid van Stichting Vrienden van Pandipieri die projecten ondersteunt in de sloppenwijken van Kisumu, Kenia. Eerder werkte ik bij Randstad als loopbaancoach en zat ik korte tijd als mensenrecchtenwaarnemer bij Maya-gemeenschappen in de jungle van Mexico. Ik geloof in de kracht van verbinding, openheid en nieuwsgierig zijn en weet je vanuit mijn brede refentiekader vaak de juiste tools te geven waarmee je jouw eigen route zelfstandig kunt bewandelen.