Coaching

“Our task in life is not to seek for love. Merely it is to seek. And find all barriers we have built against it.” – Rumi

Leven vanuit het hart. We willen het allemaal, maar soms lijkt het gevoel van varen op je natuurlijke stroom ver weg.  Ik help je de verbinding met jezelf, jouw ziel, weer te ervaren. Zodat je in vertrouwen verder kunt op jouw pad.

Hoe gaat het in zijn werk?

In een coaching sessie kijk ik met jou waar je tegenaan loopt. We staan stil bij wat het aanraakt in jou zodat je de weg naar binnen kan gaan. Door je te verbinden met wat het aanraakt kan het een plek krijgen en vrij worden. Vanuit hier ontstaan nieuwe mogelijkheden en kunnen nieuwe antwoorden en oplossingen tot je komen, waar je eerder niet bij kwam. Zo geven we ruimte aan de stem van het hart.

Het maken van verbinding met je binnenwereld gebeurt door uit te spreken wat je bezig houdt en wat je voelt. Maar vooral door te leren naar de pijn of het verdriet of de frustratie toe te bewegen, in plaats van eraf. Dat doen we door ons te verbinden met ons lichaam. Door bewustzijn te brengen naar wat in wezen je aandacht vraagt, breng je licht waar het donker was. Transformatie.

In dit proces help ik je door je telkens weer te begeleiden naar het ervaren in het lichaam zelf en wat je tegen komt in alle lagen van je bewustzijn. Daarbij maak ik gebruik van meditatie en mijn intuïtieve gaven, waarmee ik een veilige ruimte bied waarin jij en alles wat je draagt plek kan krijgen. Soms geef ik daarbij terug wat jij vanuit een diepere laag aan mij laat zien. Dat kan komen in woorden, een beeld of een gevoel.

 

Wat brengt het?

Een coaching sessie geeft herkenning, heling en vertrouwen. Het brengt je weer in verbinding met delen van jezelf die gezien, gevoeld en erkend willen. Het brengt je terug bij de stem van je hart. Met deze coaching sessie ontdek je tegelijkertijd hoe jij de verbinding met wat je in wezen bent ook zelf weer kunt ervaren. Omdat je mij daar eigenlijk niet voor nodig hebt 😉

Soms is herkenning, heling en vertrouwen direct voelbaar in een sessie. Soms op een later moment. Altijd op het moment dat jouw hart past. Omdat die je altijd draagt en geeft wat voor jouw ontwikkeling nodig is. Als we daar op leren vertrouwen, varen we met veel meer gemak door onze levensreis én de stormen en windstiltes die we daarin tegenkomen.

Praktisch

Coaching sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte aan de Rhodosdreef 130 in Utrecht, in het bos of in het park. Is reizen geen optie? Dan kan je een coaching sessie via Skype of telefoon kiezen. Hierbij stem ik energetisch op jou af. Zo kan wat wezenlijk is in beweging gebracht worden ongeacht fysieke aanwezigheid. Daarnaast kan je net zoals in een gewone sessie je vragen of verhaal kwijt en krijg je daarbij mijn ondersteuning.

Ben je benieuwd of een coaching sessie iets voor jou is? Neem vrijblijvend contact op met mij.