Hoe ik werk

“Our task in life is not to seek for love. Merely it is to seek. And find all barriers we have built against it.” – Rumi

Visie

Coaching bij Podium voor je hart gaat uit van een holistische benadering waarbij jouw innerlijke wijsheid voorop staat.

Ik vind het belangrijk om je vanuit een theoretisch kader kundig te kunnen begeleiden. Hiervoor volgde ik een gedegen coaching opleiding en verschillende trainingen. Eerder werkte ik als loopbaancoach bij Randstad. Op dit moment werk ik hier tevens als branding specialist waarbij ik advies en begeleiding geef aan executives, mensen die een nieuwe stap willen maken in hun loopbaan of de overstap willen maken naar zelfstandig ondernemerschap.

Naast een theoretische achtergrond maak ik tijdens de sessies gebruik van mijn intuïtieve en heldere vermogen. Ik voel en zie vaak helder wat er bij je speelt en geef dat aan je terug in de vorm van verhelderende vragen of advies wanneer dat passend en gevraagd is.  Ik ontwikkel mijn intuïtieve vermogen voortdurend door het volgen van trainingen en cursussen en mijn eigen meditatie- en yoga practice. Ik put graag inspiratie uit verschillende tradities waaronder sjamanisme.

De ingrediënten waarmee ik graag werk zijn: diepgang, helderheid, hartelijkheid en humor.

Ben je benieuwd of een coaching sessie iets voor je is? Ik maak graag kennis met je. Mail naar kirstenspunt@gmail.com voor het maken van een (bel/skype) afspraak.

Foto: praktijkruimte