Doe mee met de gratis online sessie op 24 januari

 

‘Intentions 2021’ 

een ultiem selfcare moment, om thuis te komen bij jezelf en jouw intenties te zetten voor 2021!

 

Zo werkt het:

❍ je schrijft je in en ontvangt de link

  je doet gratis mee op 24 januari om 20.00 uur

❍ je geeft jezelf dit ultieme selfcare moment cadeau

❍  je ervaart hoe je met yoga, meditatie, visualisatie en eigentijdse rituelen nog meer kunt leven vanuit jouw hart én…

❍ je ontdekt hoe jij 2021 vorm kunt geven vanuit jouw pure essentie!

 

The Circle of Life

In de gratis Selfcare Sessie krijg je selfcare tools en inspiratie die jou helpen voeling te krijgen met je hartenwensen en groeithema’s voor 2021. Hiermee geven we je een voorproefje van ons nieuwe programma The Circle of Life.

The Circle of Life is als een online retreat, geïnspireerd op de cyclus van de natuur. We nodigen je iedere maand uit om aan de hand van een bij de maand passend thema samen te komen, te verbinden met jezelf, zaadjes te planten en jouw intenties te voeden.

Dat doen we onder meer door yoga, meditatie, visualisatie, kleine rituelen en bijvoorbeeld journaling.

Het thema van de eerste Circle is ‘Vernieuwen’ en bestaat uit 3 online retreats + (optioneel) individuele coaching. Zodat je jouw intenties voor dit jaar ook echt handen en voeten kunt geven. Start: 31 januari.

Wil je eens uitproberen of het iets voor jou is? Schrijf je dan nu gratis in voor de Selfcare Sessie op 24 januari om 20 uur. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of meditatie. Beginnend of geoefend; je bent welkom!

In de podcast hieronder vertellen we je meer over The Circle of Life.

Over ons

Helene Bruins

Yogadocent en moeder van 3 prachtige jongetjes | Oprichter De Yogaschool Utrecht | Initiator helenebruins.nl; platform voor yoga

Ik woonde en werkte voor een grote corporate in China. Naar de maatstaven onze maatschappij  had ik het ‘gemaakt’. Toch voelde ik me niet thuis in het leven dat ik zelf had gecreëerd. In Shanghai kwam ik in aanraking met yoga en daarmee is een wereld voor mij open gegaan. De ruimte en lichtheid die ik na een yogales ervaarde in mijn hoofd en mijn lichaam, het was bizar. Na 3 jaar zei ik mijn baan op en dompelde mij in Bali volledig onder in de wereld van yoga. Terug in Nederland richtte ik De Yogaschool Utrecht op. Onlangs lanceerde ik helenebruins.nl.

Met mijn platform bied ik tools en cursussen (on- en offline) voor yoga en meditatie en hoe je deze in je dagelijks leven kunt toepassen. Daarnaast begeleid en stimuleer ik mensen in bewustwording en het leven vanuit je hart.

‘Alleen als je connectie maakt met jezelf, als je je eigen huis bewoont, als je kan leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd, dan ga je stralen!’

 

 

Kirsten van den Berg

Coach, trainer, yoga- en meditatiedocent | Oprichter podiumvoorjehart.nl

Ik geloof dat iedereen kan leven vanuit zijn hart. De uitdagingen hierin ken ik als geen ander. Stap voor stap gooide ik het roer om; van jurist naar yoga- en meditatiedocent, coach en trainer.

Via yoga kwam ik op het pad van meditatie, mindfulness, heartfulness en mediumschap. 

‘Iedere dag leer ik meer te vertrouwen op mijn gevoel, mijn sensitiviteit in te zetten als kracht en podium te geven aan mijn hart. En daar moedig ik ook jou graag toe aan!’

 

 

Gun jezelf dit ultieme selfcare moment! Doe gratis mee.

Schrijf je nú in!