Gratis

“When will you begin that long journey into yourself?” – Rumi

Jouw intentie & potentie voor 2021


 

Deze meditatie is opgenomen tijdens de online Selfcare Sessie op 24 januari als voorproefje op het nieuwe programma The Circle of Life.

Het helpt je voeling te krijgen met de intentie en potentie van jouw hart voor het nieuwe jaar. Je kan hem door het jaar heen beluisteren, als je de voeling met jouw dromen en intenties wil verstevigen.

Voor meer inspiratie abonneer je op mijn YouTube-kanaal of volg mij op Instagram @podiumvoorjehart.

Mediteren kan je leren!


 

Heb jij altijd al eens willen mediteren of een poging gewaagd maar ben je er nooit echt mee aan de slag gegaan? Dan is deze video voor jou. Ik leg je kort de basis van meditatie uit, de valkuilen én waarom het zoveel oplevert om het een echte kans te geven. En natuurlijk gaan we ook nog samen mediteren. Dus, kom lekker zitten, want mediteren kan je leren! Vaker mediteren of er meer over leren? Abonneer je op mijn YouTube-kanaal of stuur mij een dm via @podiumvoorjehart.

Boeken


 

Hieronder vind je een selectie van boeken die ik je van harte aanbeveel. Tip: probeer bij het lezen van het boek eens op te merken wat je erbij voelt of voor je ziet. Voor mij zijn woorden op papier meer dan rationele informatie. Alles is immers energie, ook boeken. Misschien proef je door de woorden heen de energie en intentie van de schrijver of het werk. Et voilà, je bent aan het readen 😉