Executive Coaching

“Let it be, let it be, let it be, let it be. There will be an answer. Let it be.” – Paul Mc Cartney

“Make it happen.” – Mariah Carey

Wat is het & voor wie?

Executive Coaching is er voor jou als ondernemer of leidinggevende die leiding wil geven vanuit hoofd én hart. Ik help je daar waar je vast loopt. Zodat je weer kunt dansen tussen let it be en make it happen.

Hoe werkt het?

Intake: we gaan kijken naar wat jou op dit moment bezig houdt. Heb je een visie? Wat zie je? En wat belemmert jou in het creëren van wat je voor ogen hebt? Vanuit hier kijken we waar jouw behoefte ligt en welke tools jou verder kunnen helpen.

Wat gaan we doen?

Na het intake gesprek gaan we aan de slag met een programma speciaal op maat gemaakt voor jou. Daarbij maak ik gebruk van een of meerdere van deze tools:

Mindset

Je voelt in je hart wat je naar buiten wil brengen. Maar soms lopen we in het verwezenlijken van het potentieel dat we in ons dragen aan tegen denkbeelden die ons niet (meer) helpen. Ik help je jouw mindset te veranderen zodat deze je stimuleert tot positieve verandering.

Meditatie

Als ondernemer of leidinggevende ben je gewend een drijvende kracht te zijn. Daarmee zet je een hoop in beweging en ben je gewend je doelen te bereiken. Naast een uitgaande beweging krijgt het leven vorm door een ontvangende beweging. Als we te veel gebruik maken van de uitgaande beweging raak je uit balans waardoor je creatievermogen afneemt. In bewust aanwezig zijn ga je de kracht van niet-doen ontdekken (wat iets anders is dan niets doen). Ik leer je weer contact te maken met het hart en je ruimer bewustzijn van waaruit een natuurlijke beweging naar doen kan ontstaan. Van angst naar vertrouwen. Dat geeft gegarandeerd een ander resultaat.

De diepere laag

Soms is er meer nodig en zit er iets vast in je energie, je systeem en kom je er niet helemaal bij.  Om de verandering teweeg te brengen die je verlangt ga ik bewust met jou naar datgene wat (nu nog onder de oppervlakte ligt en) gezien, gehoord en gevoeld wil. Ik werk op energetisch niveau waarbij ik jou een helende ruimte bied waarin jij en dat wat je met je mee draagt op een diepere laag plek krijgt. Ik stel vragen. Luister. En geef terug wat jij vanuit een diepere laag aan mij laat zien. Soms in woord, dan een beeld of een gevoel. Hiermee ontstaat bewust zijn van (onbewuste) overtuigingen en belemmeringen en kan de energie die vast zit vrij komen waardoor je weer vrijheid gaat ervaren.

Ben je benieuwd wat Executive Coaching voor jou kan betekenen? Neem contact op met mij voor een vrijblijvend gesprek.