Podium voor je hart – in bedrijf

Hoe zou het zijn als uw organisatie of bedrijf podium geeft aan het hart? Als medewerkers er het vetrouwen ervaren om uit te proberen, te oefenen, te ontdekken, samen te werken en echt te ontmoeten?

Podium voor je hart biedt speciale programma’s, workshops, (loopbaan)coaching en advies voor organisaties. Bijvoorbeeld bij een herijking van de gezamenlijke visie en missie en bij verandering. Of omdat u vanuit goed werkgeverschap een wezenlijke invulling wilt geven aan duurzame inzetbaarheid.

Speciaal aanbod in tijden van Corona

De online Podium voor je hart workshop. Het leukste teamuitje in tijden van Corona. Op afstand. En toch samen!

Wat is het?

Een live webinar, maar niet zomaar een! Uw team gaat op afstand en toch samen spelen op en vorm geven aan het podium voor het hart. Een interactieve workshop waarbij spel, openheid en delen de elementen vormen die uw teamleden op een nieuwe manier met elkaar laten verbinden. Plezier en vertrouwen staan in deze workshop voorop. Zodat uw medewerkers met een goed gevoel en een versterkte teamspirit weer uitloggen. En de volgende dag weer aan de slag gaan!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

 

*Met het verzenden van dit online formulier geef je Podium voor je hart toestemming je gegevens te gebruiken om je op de hoogte te houden van activiteiten en per mail inspiratiebommetjes te ontvangen.

 

Over de trainer

Mijn naam is Kirsten van den Berg. Opgeleid als jurist. Ervaren trainer en coach. Geboeid door mensen, organisaties en hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om ontwikkelingsprocessen vanuit een theoretisch kader kundig te kunnen begeleiden. Hiervoor volgde ik een gedegen coaching opleiding en verschillende trainingen. Maar ik geloof ook in de kracht van intuïtie. Die ontwikkel ik continue door verschillende trainingen en opleidingen en mijn eigen practice (meditatie/yoga en meer). Eerder werkte ik als loopbaancoach bij Randstad. Op dit moment werk ik hier tevens als branding specialist, waarbij ik advies en begeleiding geef aan mensen, waaronder executives en zelfstandig ondernemers, die een nieuwe stap willen maken in hun loopbaan of bedrijf.