Podium voor je hart – in bedrijf

 

Hoe zou het zijn als uw organisatie of bedrijf podium geeft aan het hart? Als men er het vetrouwen ervaart om uit te proberen, te oefenen, te ontdekken, samen te werken en echt te ontmoeten.

Podium voor je hart biedt speciale programma’s, workshops, (loopbaan)coaching en advies voor organisaties. Bijvoorbeeld bij een herijking van de gezamenlijke visie en missie en bij verandering. Of omdat u vanuit goed werkgeverschap een wezenlijke invulling wilt geven aan duurzame inzetbaarheid.

Over mij

Mijn naam is Kirsten van den Berg. Ik vind het belangrijk om ontwikkelingsprocessen vanuit een theoretisch kader kundig te kunnen begeleiden. Hiervoor volgde ik een gedegen coaching opleiding en verschillende trainingen. Maar ik geloof ook in de kracht van intuïtie. Die ontwikkel ik continue door verschillende trainingen en opleidingen en mijn eigen practice (meditatie/yoga en meer). Eerder werkte ik als loopbaancoach bij Randstad. Op dit moment werk ik hier tevens als branding specialist, waarbij ik advies en begeleiding geef aan mensen, waaronder executives, die een nieuwe stap willen maken in hun loopbaan of de overstap willen maken naar zelfstandig ondernemerschap.

Benieuwd  naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

 

*Met het verzenden van dit online formulier geef ik toestemming mijn gegevens te gebruiken om me op de hoogte te houden over Podium voor je hart en per mail inspiratie te ontvangen.