Zakelijk

Podium voor je hart biedt coaching, communicatie en advies voor organisaties

Een organisatie is de som van de harten die haar dragen; dat wat hartgedragen is floreert.

Coaching 

In een coachingsessie maak ik gebruik van mijn ervaring als loopbaancoach, trainer, branding specialist en meditatiedocent. Samen ontdekken we de kern van het vraagstuk en stippelen we een concrete route uit om het gewenste doel te bereiken. Coaching vanuit Podium voor je hart kenmerkt zich door oprechte interesse, openheid en vertrouwen, waardoor mensen zich gezien en gehoord voelen en men snel tot de kern komt.

Workshops 

Als ervaren trainer deel ik mijn kennis op het vlak van communicatie graag in het vormgeven van workshops effectief communiceren; van presentatietechnieken tot pakkend schrijven. Hierbij ligt naast kennisoverdracht het accent op het maken van verbinding, om zo vanuit authenticiteit en plezier contact te maken met de ontvanger. Daarnaast faciliteer ik workshops waarbij medewerkers elkaar op een nieuwe manier ontmoeten om zo tot meer verbinding en een betere samenwerking te komen, bijvoorbeeld in het kader van teambuilding.

Tekst en Communicatieadvies

Van het bepalen van een heldere strategie tot (online) contentcreatie; met een vlotte pen, strategisch inzicht en het vermogen om de kern te raken weet ik doelen om te zetten in effectieve communicatie.   Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.  

*Met het verzenden van dit online formulier geef je Podium voor je hart toestemming je gegevens te gebruiken om je op de hoogte te houden van activiteiten en per mail inspiratiebommetjes te ontvangen.

Over Kirsten van den Berg

Ooit opgeleid als jurist, inmiddels ervaren trainer, coach en communicatieadviseur. Naast Podium voor je hart werk ik als branding specialist voor Randstad, waar ik communicatieadvies geef aan executives en zelfstandig ondernemers. Ik werk graag voor maatschappelijk betrokken organisaties. Bijvoorbeeld begeleiding bij visie-missieontwikkeling voor Design for Humanity of als bestuurslid voor Vrienden van Pandipieri, een stichting die (gezondheidszorg)programma’s ondersteunt in Keniaanse sloppenwijken. Ik geloof in de kracht van verbinding, openheid en nieuwsgierig zijn. Dat zorgt ervoor dat mensen zich door mij gezien en gehoord voelen, waardoor we snel tot de kern komen. Mensen die met mij samenwerken kennen mij als creatief, ondernemend, strategisch scherp, enthousiasmerend en betrokken. Ik houd ervan om samen mooie doelen te bereiken en plezier te hebben op de weg daar naartoe.