Coaching

“Our task in life is not to seek for love. Merely is to seek and find all barriers we have built against it.” – Rumi

In een coaching sessie krijg je tools die je helpen jouw eigen route te volgen, zodat je kunt leven vanuit je hart.

In onze prestatiegerichte maatschappij zijn we vaak gericht op denken en doen in plaats van zijn. Zo raken we gemakkelijk de verbinding met onszelf kwijt. Hierdoor kan je een gebrek aan vitaliteit en allerhande fysieke en/of emotionele klachten ervaren.

Een coaching sessie helpt je jouw bron van energie, heling en wijsheid aanboren zodat je plezier, rust en vitaliteit ervaart.

Ik help je weer verbinding maken met jezelf door je te laten ervaren hoe je kunt zijn. Juist door even stil te staan en de aandacht naar binnen te brengen, ben je in staat om jouw innerlijke richtingwijzer te vinden. En die vertelt je vaak precies welke route of oplossing voor handen ligt!

Voor wie:

bij loopbaanvragen 

omgaan met hoogsensitiviteit

spanning, stress en gevoel van onbalans

burn-out klachten (herstel of preventie)

 

Zo gaat een coaching sessie in z’n werk:

Tijdens een coaching sessie kijk ik met je naar jouw specifieke situatie, uitdaging of vraag. Je krijgt speciaal op jou afgestemde: 

inzichtgevende vragen

meditaties

(creatieve) oefeningen

 

 

Zo (her)ontdek je jouw originele gevoel/intuïtie, leer je herkennen welke conditioneringen je belemmeren en ontdek je hoe je jouw leven vorm kunt geven op een manier die voor jou kloppend voelt en werkt.

 

 

 Investering in jezelf

 losse sessie €99,-

pakket 3 sessies €279,-

pakket 5 sessies €449,-

1 sessie duurt 1 uur, locatie: online (via zoom) of in mijn praktijkruimte in Utrecht

 

Over mij

Mijn naam is Kirsten van den Berg. Via yoga en meditatie kwam ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Stap voor stap gooide ik het roer om; van jurist naar coach, trainer en adviseur. Iedere dag leer ik meer te vertrouwen op mijn gevoel en podium te geven aan mijn hart. En daar moedig ik ook jou graag toe aan. Ik geloof in de kracht van verbinding, openheid en nieuwsgrierig zijn. Dat zorgt ervoor dat mensen zich door mij gezien en gehoord voelen, waardoor we snel tot de kern komen.

 

Visie

Coaching bij Podium voor je hart gaat uit van een holistische benadering waarbij jouw innerlijke wijsheid en je intuïtie voorop staan. Holistisch betekent dat alles met elkaar verbonden is; lichaam, mind, ziel, natuur en omgeving. Ik put inspiratie uit verschillende tradities waaronder Sjamanisme, Mindfulness, Positieve Psychologie, Systemisch werk, Gestalt, Yoga en Creatieve Therapie.

 

Kennismaken

Ik snap dat je eerst wilt kennismaken om te voelen of een coaching sessie met mij iets voor jou is. Daarom kan je vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.

Wil jij ook podium geven aan je hart? Kom gratis kennismaken!

Ja, ik wil kennismaken!